Berislavesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Berislavesti - Valcea!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Berislavesti - Valcea!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Berislavesti - Valcea!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Berislavesti - Valcea.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Berislavesti, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Berislavesti judetul Valcea, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Berislavesti? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Berislavesti!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Berislavesti - Valcea? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Berislavesti.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Berislavesti! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Berislavesti - Valcea si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Berislavesti - Valcea, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BerislavestiPagina in care spui si gasesti totul despre Berislavesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Berislavesti - Valcea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Berislavesti - Valcea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Berislavesti - ValceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Berislavesti - Valcea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Berislavesti - Valcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Berislavesti - Valcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Berislavesti - Valcea. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
BerislavestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Berislavesti

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Hotie

Nu stiu cum sa incep dar ce se petrece in comuna e strigator la cer felul in care se administreaza banul public in comuna noastra nu mai poate fi suportat .Va pot spune ca toate lucrarile din comuna respectiv:reparatii drumuri,reabilitare cladiri(scoli,camine culturale)se fac cu firma sotiei primarului Busaga fara nici un fel de licitatii ,banii pe lucrare se vireaza in buzunarul primarului de catre primar este oare posibil si legal? Oare DNA nu se poate autosesiza in acest caz pana cand sa va tolera acest lucru

 

Ilegal

Va sesizez faptul ca in cadrul consiliului local Berislavesti majoritatea consilierilor au afaceri pe raza localitatii lucru nepermis de lege dar acceptat in complicitate de idilul sef care se afla in aceeasi situatie